Product was successfully added to your shopping cart.

Hair Oil de Luxe with Argan- & Barbary Fig Seed Oil, 40 ml

  • Hair Oil de Luxe with Argan- & Barbary Fig Seed Oil, 40 ml Hair Oil de Luxe with Argan- & Barbary Fig Seed Oil, 40 ml

Detaljer

Hair Oil de Luxe with Argan- & Barbary Fig Seed Oil, 40 ml

Denna vårdande produkt är sammanställd av ett flertal kvalitativa oljor som samarbetar för att stötta och vårda ditt hår, ett naturligt och ekologiskt komplement till silikondroppar. Du får ett mjukt och följsamt svall, samtidigt som näringsrika ämnen tillförs, vad mer kan man önska sig?

Ett torrt och frissigt hår är i behov av fukt och med denna hårolja kan du effektivt kapsla in fukten utan att ditt hår tyngs ner eller ser fett ut. De ekologiska oljorna i denna hårolja är alla tunna och absorberas lätt av håret och ger en hinna som inte är för fet – därför kallar vi dem för ekologiska silikondroppar! Hair Oil de Luxe kan även användas för att förhindra en fuktförlust vid tex styling med värme.

ANVÄNDNING
 
För bästa resultat applicera några droppar av Hair Oil de Luxe i hårtopparna efter dusch (fuktigt hår) och du får uppleva en ny textur av håret! Om du har problem med en kliande och torr hårbotten kan du med fördel smörja in några droppar av denna olja innan läggdags och låta verka under natten.

Mer information

InnehållIngredients/Inci: Argania Spinosa* (Argan Oil), Carthamus Tinctorius Seed Oil* (Safflower Seed Oil), Brassica Oleracea Seed Oil* (Broccoli Seed Oil), Nigella Sativa Seed Oil* (Black Cumin Seed Oil), Opuntia Ficus Indica Seed Oil* (Barbary fig seed oil), P

Bli först med att recensera denna produkt

Översikt

x

Finns: I lager

Ordinarie pris 457 kr

Special Price 388 kr

information

AKTUELLA KAMPANJER - HETA RABATTER!Visa mer