Product was successfully added to your shopping cart.

Face Serum de Luxe with Barbary Fig Seed Oil, 16 ml

  • Face Serum de Luxe with Barbary Fig Seed Oil, 16 ml Face Serum de Luxe with Barbary Fig Seed Oil, 16 ml

Detaljer

Face Serum de Luxe with Barbary Fig Seed Oil, 16 ml

Loelles näringsrika serum barbaryfig oil är en skinfood utan dess like. Med oljans otroligt höga innehåll av vitamin E, linolsyra, polyfenoler och essentiella fettsyror hjälper den din hud att bevara sin spänst och vitalitet trots påfrestningar av ett yttre hårt klimat. E-vitamin stoppar aktivitet från fria radikaler och hindrar därmed för tidigt åldrande. Våra egna hudceller sägs även gärna vilja jobba parallellt med denna vitamin i reparerande syfte.

Kaktusfikonfröolja kommer från växten kaktusfikon, en 3-6 meter hög växt som producerar taggiga frukter kända för sin exotiska sötma. Arten växer vilt i Marocko men hittas även b.l.a. i Mexiko. I denna läckra frukt finns det små hårda kärnor, av dessa krävs ungefär ett ton för att få fram en liter kallpressad olja! Men kärnorna är inte bara snåla, de är även otroligt näringsrika, vilket förklarar varför oljan är så eftertraktad trots sitt pris och tidskrävande framställning.
 
ANVÄNDNING
 
Loelles barbaryfig oil passar alla hudtyper och kan med fördel användas på områden som behöver extra omvårdnad; eksem, finnar, torrhetsfläckar, som nagelbandsolja och som ett exklusivt och näringsrikt serum på den tunna huden runt ögonen.

Mer information

InnehållIngredients/Inci: Opuntia Ficus Indica Seed Oil* (Barbary figseed oil). *Certified Organic

Bli först med att recensera denna produkt

Översikt

x

Finns: I lager

Ordinarie pris 692 kr

Special Price 588 kr

information

AKTUELLA KAMPANJER - HETA RABATTER!Visa mer