Product was successfully added to your shopping cart.

Ekologisk Grön Avokadoolja, 100 ml

  • Ekologisk Grön Avokadoolja 100 ml Ekologisk Grön Avokadoolja 100 ml

Detaljer

Loelle grön avokadoolja EKO, 100 ml

Loelles ekologiska och kallpressade avokadoolja är en mellanfet, mycket återfuktande samt näringsrik olja. Dess rika innehåll av antioxidanter gör att den lämpar sig väl för behandling av solskadad hud. Oljan stöttar och påskyndar cellförnyelse vilket gör att den även gör sig till nytta för behandling av mogen och åldrad hud.

Oljan absorberas lagom snabbt, är fuktighetsbevarande samt väldigt mjukgörande. Denna produkt kan med fördel användas till torr, skadad samt känslig hud. Oljan binder fukten djupt ner i huden och verkar positivt för läderhudens elasticitet samt stadga. Fettsyrorna i avokadooljan hjälper den torra och tunna huden med återhämtning och uppbyggnad.

Avokadooljan fungerar även utmärkt som hårvård då den återfuktar, ger lyster samt kan hjälpa till att lindra besvär med torr hårbotten. Sägs även kunna stimulera hårtillväxt. Bra mot torra läppar och spruckna nagelband. Loelles avokadoolja är så ren att den även kan förtäras.

Tips på hårmask:
Blanda 1 msk av Loelles arganolja med 1 msk av Loelles avokadoolja, tillsätt ett ägg och eventuellt lite flytande honung. Massera in i hela håret och låt verka i 10 min. Shamponera och balsamera sedan som vanligt.

Mer information

InnehållPersea gratissima oil

Bli först med att recensera denna produkt

Översikt

z

Finns: I lager

Ordinarie pris 162 kr

Special Price 138 kr

information

AKTUELLA KAMPANJER - HETA RABATTER!Visa mer