Product was successfully added to your shopping cart.

African Black Soap, 130 g

  • African Black Soap, 130 g African Black Soap, 130 g

Detaljer

African Black Soap, 130 g

THE GREEN PARENT NATURAL BEAUTY AWARDS 2013 VINNARE! BÄSTA TVÅL! Akamuti African Black soap är en vacker, äkta afrikansk Black Soap som är traditionellt handgjord & rättvisemärkt av kvinnokooperativ i Ghana, Västafrika. Den är gjord med 50% rent, ekologiskt odlat shea smör & wildcrafted palmolja.

Den lut som används vid förtvålningsprocessen är tillverkad av askan av torkade kakao pods. Det finns inga kemikalier, konserveringsmedel, färgförstärkare eller doftämnen tillsatta till receptet. Den svarta färgen i tvålen är utvecklad som ett resultat av den förtvålningsprocess som den genomgår. Den är helt fri från svarta färgämnen och träkol.

Akamutis afrikanska svarttvål har en mycket mild doft och ett underbart krämigt lödder som ger en återfuktad och mjuk hud. Afrikansk Black Soap är en av de mest hälsosamma tvålarna för huden på grund av renheten och enkelheten i ingredienserna. Den gör huden smidig och mjuk och som en ansiktstvål är den utmärkt för torr och problem hud. Som en kroppstvål är den lämplig för alla hudtyper.

Denna tvål kommer förpackad i helt återvinningsbart papper och kartong (tillverkad av 70% återvunnen kartong).

Mer information

InnehållFörtvålat Virgin Shea Butter (Butyrospermum parkii), förtvålad kokosolja (Sodium Cocoate), förtvålad Wildcrafted Palm Oil (oljepalm), kakaosmör (Theobroma cacao). Wildcrafted, rättvisemärkt och hållbart skördad. Ursprungsland Ghana Vikt/volym 130 g

Bli först med att recensera denna produkt

Översikt

bn

Finns: I lager

Ordinarie pris 86 kr

Special Price 69 kr

information

AKTUELLA KAMPANJER - HETA RABATTER!Visa mer